facebook tracking
Yrkeskategori

Administrativ personal

Connect

Hos oss arbetar vi alla tillsammans mot ett och samma mål – ett välfungerande företag som kan skapa en bra upplevelse av den personliga assistansen för varje enskild kund. Det är de personliga assistenterna som ute hos kunden skapar värdet i vår verksamhet. För att det ska fungera finns administrativ personal i form av uppdragschefer, administratörer, ekonomifunktion med mera.

Av dig som anställd förväntar vi oss vilja, energi och entusiasm. Vi vill att du dels vill lära dig hur vi gör saker men också kan lära oss av dina erfarenheter, kunskaper och lärdomar. Vi tror att varje ny person som kommer till oss är ett steg i vår utveckling. Vi vill att du, liksom vi, vill se alla – oaktat om de är assistent eller VD, som en kollega vars insats är lika mycket värd som din. Och vi vill framförallt att du, liksom vi, brinner för att göra skillnad i människor liv. Varje dag.

Stämmer det in på dig så kommer du att bli en naturlig del av ett härligt gäng engagerade kollegor. Vi eftersträvar ett prestigelöst klimat där allas idéer, synpunkter och tankar värderas lika högt, där varje medarbetare ges stor frihet under ansvar och där vi har högt i tak på riktigt, inte bara på papperet. 

Välkommen till oss!

Möt några av dina blivande kollegor!

Arbetsplats & kultur

Hos oss finns inga ”vanliga” assistanser eller ”vanliga” assistenter. Vi vet att varje individ är unik och tycker att personlig assistans ska vara just personlig. Det innebär att det inte finns någon standardmall för hur vi vill att assistent ska vara eller vilken bakgrund hen ska ha – varje enskild assistans kräver unika egenskaper och kompetenser.

Men det finns saker som vi kräver av alla som arbetar hos oss. Vi vill att du delar vår värdering om allas lika värde. Att du förstår hur viktig din roll som assistent är och vilket ansvar du har. Att du vill vara med och skapa en kultur där vi respekterar varandra och skapar trygghet genom att alltid prata med varandra, inte om varandra.

Vi tycker att alla, oavsett funktionsnedsättning, har rätt att leva. Inte bara överleva. Delar du den synen, då är du varmt välkommen till oss!

Jobbar du redan på Lystra personlig assistans?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@lystraassistans.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor