facebook tracking
Yrkeskategori

Personlig assistent

Connect

Det är här det händer! För kundens dagliga tillvaro spelar det ingen roll om ekonomichefen inte är på plats eller om kvalitetschefen har försovit sig. Däremot är assistenten ibland avgörande för om man ens ska kunna ta sig ur sängen på morgonen. 
Att arbeta som personlig assistent är att arbeta med mänskliga rättigheter. Du bidrar i din yrkesroll till att en människa ges möjligheten att delta i samhällslivet, att vara yrkesverksam, make eller maka och/eller förälder. Ett stort ansvar men också en stor glädje, stolthet och tillfredsställelse att veta att man genom ett bra arbete gjort stor skillnad i en annan människas liv. 

Är du redo att göra skillnad? Välkommen till oss!

Är du redo att göra skillnad? - Bli en av oss!

Några av dina blivande kollegor!

Arbetsplats & kultur

Hos oss finns inga ”vanliga” assistanser eller ”vanliga” assistenter. Vi vet att varje individ är unik och tycker att personlig assistans ska vara just personlig. Det innebär att det inte finns någon standardmall för hur vi vill att assistent ska vara eller vilken bakgrund hen ska ha – varje enskild assistans kräver unika egenskaper och kompetenser.

Men det finns saker som vi kräver av alla som arbetar hos oss. Vi vill att du delar vår värdering om allas lika värde. Att du förstår hur viktig din roll som assistent är och vilket ansvar du har. Att du vill vara med och skapa en kultur där vi respekterar varandra och skapar trygghet genom att alltid prata med varandra, inte om varandra.

Vi tycker att alla, oavsett funktionsnedsättning, har rätt att leva. Inte bara överleva. Delar du den synen, då är du varmt välkommen till oss!

Jobbar du redan på Lystra personlig assistans?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@lystraassistans.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor